top of page
IMG_20230831_132352_edited.jpg

DiPrint je del Chillyprint rešitev

DiPrint v okviru nabora rešitev Chillyprint predstavlja vrhunsko digitalno programsko rešitev, katera prevzema vlogo centralnega informacijskega sistema. Rešitve Chillyprint celostno pokrivajo vse poslovne tokove v digitalnih tiskarnah srednjega in velikega formata, DiPrint izstopa kot ključni igralec v digitalni tiskarski industriji, zagotavljajoč natančnost, učinkovitost in inovacijo.
IMG_20190411_091922.jpg

DiLite

Dilite, okrnjena verzija sistema DiPrint, je oblikovana za manjše digitalne tiskarne velikega in srednjega formata. Z vsemi ključnimi funkcionalnostmi omogoča enostavno sledenje naročil, vključno s spremljanjem proizvodnje in kalkulacijami. Z odličnim uporabniškim vmesnikom je izjemno preprost za uporabo, enostaven za implementacijo ter omogoča hitro vzpostavitev sistema v produkciji, kar je ključnega pomena za učinkovito delovanje manjših podjetij v tiskarski industriji.

IMG_20190411_091922.jpg

DiTrack je napreden sistem za spremljanje proizvodnje, ki podpira vse ključne funkcionalnosti v proizvodnji. Ne le, da omogoča delo s papirnimi delovnimi nalogi, ampak tudi popolnoma brezpapirno poslovanje. S sledenjem dejanskemu toku dogodkov zajema vse informacije v sami proizvodnji. Prilagodljivost DiTrack-a se kaže tudi v njegovem delovanju na vseh napravah, vključno z namenskimi napravami, kar zagotavlja brezhibno in učinkovito upravljanje proizvodnje.

Old pocket watch_edited.jpg

DiTrack

IMG_20190411_091922.jpg

DiVision

DiVision je napreden sistem, ki s pametnimi digitalnimi kamerami vzpostavi učinkovit nadzor proizvodnje, optimizacijo porabe materiala in kontrolo kakovosti v digitalnih tiskarnah. S prepoznavanjem napak na končnih izdelkih ter avtomatsko merjenje končnih produktov, DiVision zagotavlja natančnost in učinkovitost v proizvodnem procesu, omogoča hitro identifikacijo ter povečuje skladnost in kakovost izdelkov.

IMG_20190411_091922.jpg

DiReports ni le orodje za vizualizacijo in analizo podatkov, temveč tudi integriran poslovni informacijski sistem (BI), ki združuje vse proizvodne vire, vključno z napravami IoT. Z njegovimi funkcijami vizualizacije podatkov, filtriranjem in brskanjem omogoča celovit vpogled v proizvodne procese. Poleg tega sistem ponuja napredno alarmiranje in avtomatično poročanje za hitro odzivanje na kritične situacije. Z izračunom ključnih KPI kazalnikov, kot je OEE, DiReports omogoča informirane odločitve in učinkovito upravljanje proizvodnje.

DiReports

IMG_20190411_091922.jpg

DiMobile

DiMobile je preprosta mobilna aplikacija, zasnovana z namenom, da odgovornim osebam omogoči enostaven pregled nad celotnim delovanjem digitalne tiskarne preko mobilnega telefona. Z osredotočenostjo na koncept "vnosa z enim prstom" omogoča sistem optimizirano izvajanje vseh operacij kar na uporabnikovem mobilnem telefonu, s preprostimi in intuitivnimi ukazi. To zagotavlja hitro in učinkovito spremljanje ter upravljanje proizvodnje kar na dlani.

bottom of page