top of page
DiTrack.png

DiTrack

Sistem za sledenje proizvodnega toka

IMG_20230831_132343_edited.jpg
IMG_20220613_112958_edited.jpg

Sistem za sledenje proizvodnje predstavlja celovito in enostavno rešitev, ki omogoča brezpapirno poslovanje in natančno spremljanje delovnih nalogov skozi celoten proizvodni tok.

Sistem zagotavlja popolno povezanost in preglednost v proizvodnem procesu. Vse aktivnosti, od začetka do konca, se beležijo v realnem času, kar omogoča nemoteno spremljanje dogodkov. S sledenjem delovnih nalogov se zabeleži vsaka pomembna faza proizvodnje, vključno s porabo delovnega časa in materiala.

Poudarek na brezpapirnem poslovanju omogoča hitro in enostavno beleženje vseh aktivnosti, ne da bi bilo treba posegati po fizičnih dokumentih. Sistem omogoča takojšnje beleženje dogodkov, kar pripomore k večji učinkovitosti in natančnosti v proizvodnji.

Naš sistem se odlikuje tudi v povezljivosti. Je idealna osnova za vzpostavitev povezljivosti strojev in sistema v obliki IoT naprav. To omogoča avtomatizirano spremljanje in beleženje podatkov, kar prispeva k optimizaciji proizvodnih procesov.

Deluje na vseh napravah, vendar še posebej priporočamo uporabo naših namensko razvitih Android naprav. Te omogočajo brezpapirno poslovanje in enostavno beleženje v proizvodnem toku, kar prispeva k boljši mobilnosti in prilagodljivosti v proizvodnji.

Prednosti

01.

Enostaven sistem, ki zagotavlja popolno kontrolo nad tokom

02.

Sistem, ki je povezljiv z vsemi klasičnimi MES sistemi

03.

Deluje tudi na energetsko varčnih, namenskih napravah

04.

Vzpostavlja osnovo za povezavo IoT naprav z delovnim tokom

05.

Idealno orodje za digitalno preobrazbo podjetja

bottom of page